Home
Biggen (Vlaamse Biggen) 10,00
Braadkippen (Deinze) 0,98
Braadkippen (ABC) 0,96
Varkens (BPG) 0,84
Varkens (Nederland) 1,31
Varkens (Duitsland) 1,20
Varkens (Frankrijk) 1,23
Specialiteit

Gemengd
samengesteld
veevoeder

Leievoeders-Cibus is een dynamische familiale firma, gespecialiseerd in het mengen van samengesteld veevoeder voor zowel varkens, pluimvee en rundvee. Door de centrale ligging van onze fabrieken te Waregem en Roeselare kunnen we over gans België en omringende landen iedereen goed en snel bereiken en tot de top 5 van België behoren.

Vakgebied Laatste nieuws
MOVING TOWARDS A CIRCULAR ECONOMY.
29-10-2021
Trots deel te mogen uitmaken van het panel dat de retail informeert over hoe de veevoeder-en varkenssector duizenden tonnen reststromen hergebruikt tot hoogwaardig diervoeder en smakelijk, gezond en duurzaam varkensvlees. Goed gedaan Evi!
lees meer
Actie oktober & november 2021: mineralenmengsels
05-10-2021
 Profiteer tijdens de maanden oktober & november van de mineralenmengsel acties!
lees meer
Leievoeders-Cibus hoofdsponsor op 15e Jongveeshow!
18-08-2021
Westhoek Holsteins vzw organiseert dit jaar de 15e Jongveeshow. Tweejaarlijks wordt een jongveeshow georganiseerd waarbij de jeugd de beste Holsteinkalveren uit de Vlaamse stallen op een professionele manier in de showring presenteert.
 
Vanaf 4 jaar tot 18 jaar kunnen jongeren in competitievorm strijden voor een kampioenstitel met hun beste kalveren (leeftijd 4 tot 20 maanden). De keuringsaccenten zijn exterieur of conformatie van het kalf, toiletteren en presentatie in de ring.
 
 
 
lees meer

Ontvang als eerste

de meest actuele nieuwsberichten