Home
Biggen (Vlaamse Biggen) 22,50
Braadkippen (ABC) 0,93
Varkens (BPG) 0,98
Varkens (Nederland) 1,51
Varkens (Duitsland) 1,42
Varkens (Frankrijk) 1,35
Specialiteit

Gemengd
samengesteld
veevoeder

Leievoeders-Cibus is een dynamische familiale firma, gespecialiseerd in het mengen van samengesteld veevoeder voor zowel varkens, pluimvee en rundvee. Door de centrale ligging van onze fabrieken te Waregem en Roeselare kunnen we over gans België en omringende landen iedereen goed en snel bereiken en tot de top 5 van België behoren.

Vakgebied Laatste nieuws
Leievoeders neemt meerderheid in bioveevoederproducent Bio'or uit Poperinge
10-06-2021
De bioveevoedermarkt is een groeiende niche op het Europese landbouwtoneel 
 
Veevoederbedrijf Leievoeders nv uit Waregem neemt meerderheid in bioveevoederactiviteit Bio'or uit Poperinge. Daarmee realiseert Leievoeders zijn derde overname in vier jaar tijd, nadat het eind 2018 al Cibus onder zijn vleugels kreeg en in 2019 de pluimveevoederactiviteit van het Kempense veevoederbedrijf Klaasen en Co uit Ravels overnam. Bio'or is trouwens een merk dat indertijd nog in de schoot van Cibus ontsproten is. De bedrijven kennen elkaar dus al.
lees meer
Nieuwe openstaande vacatures!
01-06-2021
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? We hebben enkele openstaande vacatures voor een operator en elektromechanieker. Benieuwd? Bekijk dan snel de vacatures!
lees meer
Ontdek de voordelen van Vitello Structo!
26-05-2021

Ontdek nu wat de voordelen zijn van Vitello Structo, de complete kalvermengeling voor kalveren van 0 tot 6 maanden. Dit concept zorgt voor gezonde kalveren, die een belangrijke basis zijn voor de verdere resultaten van uw melkveebedrijf. Meer info? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of via: info@leievoeders.be

lees meer

Ontvang als eerste

de meest actuele nieuwsberichten